Web Analytics Made Easy - Statcounter

قطعی اینترنت علاوه بر قطع ارتباط داخل و خارج موجب شده تا متقاضیان ایرانی تحصیل در دانشگاه‌های خارج از کشور نتوانند درخواست خود را در مهلت تعیین شده ارسال کنند.

به گزارش یورونیوز، به همین دلیل از چند روز پیش دانشجویان و ایرانیان در گوشه‌ و کنار جهان برای تمدید مهلت درخواست پذیرش تلاش‌های خود را آغاز کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزهای قطعی اینترنت در ایران با فصل درخواست پذیرش از دانشگاه‌ها همزمان بوده است. معمولا حداکثر مهلت درخواست پذیرش در ماه‌های دسامبر و ژانویه پایان می‌یابد.

مشکل دیگری که دانشجویان ایرانی با آن مواجه هستند به نمره زبان و دیگر نمرات تخصصی برای انجام فرآیند درخواست پذیرش باز می‌گردد. درخواست پذیرفته شدن در دانشگاه‌ها اغلب نیازمند آزمون‌های مختلف زبان از جمله تافل، جی‌آی‌ای و آیلتس و دیگر آزمون‌ها است. این آزمون‌ها در ایران به شکل بین‌المللی و از طریق اینترنت به صورت آنلاین برگزار می‌شود. با قطع شدن اینترنت در ایران امکان شرکت افراد در این آزمون‌ها و کسب نمره مورد نیاز برای پذیرفته شدن در دانشگاه‌‌ها با مشکل رو‌به‌رو شده است.

یورونیوز تلاش کرده تا بر اساس نوشته برخی دانشجویان و کاربران در توییتر اطلاعاتی را در این نوشتار جمع‌بندی کند.

منبع ما برای تهیه این گزارش نوشته‌ و مستندات افرادی است که در این زمینه با بخش پذیرش دانشگاه‌ها مکاتبه کرده‌اند.

نگار رستم‌زاده، پژوهشگر در کانادا در توییترش از دانشگاه‌های مختلفی از جمله هاروارد، مگ‌گیل، استنفورد، بوستون براون، آریزونا، نیویورک، دانشگاه ماساچوست در لوول و دانشگاه برگن در نروژ برای تمدید مهلت پذیرش برای دانشگاه‌ها تشکر کرده است.

در همین زمینه آنا اسکمانی، عضو مجلس نمایندگان فلوریدا در کشور آمریکا نیز در توییترش خطاب به همه دانشگاه‌ها از آنها خواسته تا ملهت درخواست پذیرش را برای دانشجویان ایرانی تمدید کنند.

برخی دانشجویان ایرانی خارج از کشور نیز نه تنها با مکاتبه با اداره پذیرش دانشگاه‌ها وضعیت قطعی اینترنت را به اطلاع آنها رسانده‌اند که از هرگونه همکاری برای تسهیل روند اخذ پذیرش دانشجویان خبر داده‌اند.

یکی از دانشجویان ساکن در کانادا نوشته «دوستان اگه کسی رو می‌شناسید که قرار بوده برای دانشگاه ویکتوریا اپلای کنه و به خاطر این شرایط نمی‌تونه، لطفا یه جوری به من وصلش کنید که من کیسش رو مستقیم از دانشگاه پیگیر بشم.»

فاطمه از کاربران توییتر نیز ایمیل دانشگاه تورنتو در جواب پیگیری وضعیت اپلای دانشجویان داخل ایران را منتشر کرده است.

دانشجوی دیگری نیز نوشته که «از راه انجمن ایرانی‌های دانشگاه تورنتو هم وضعیت کسانیکه نزدیک تاریخ اپلای هستن یا تاریخ اپلایشون گذشته داره پیگیری میشه.»

پیگیری وضعیت دانشجویان ایرانی متقاضی اخذ پذیرش در دانشگاه‌های جهان به آمریکا و کانادا محدود نمی‌شود.

رهام از دانشجویان ایرانی در استرالیا در حساب تویترش نوشته «ما در انجمن دانشجویی ایرانیان برنامه داریم که با دانشگاه مذاکره کنیم تا ددلاین اپلیکیشن‌ها رو برای متقاضیان ایرانی به تعویق بندازیم در شرایط فعلی و عدم اطمینان از زمان وصل مجدد اینترنت به نظرم همه دانشگاه‌ها باید از شرایط متقاضیان ایرانی آگاه بشن.» او همچنین به آدرس ایمیلی ارجاع داده و نوشته».

برخی از ایرانیان نیز در شبکه‌های اجتماعی و یا در مکاتبه با نهادهای برگزار کننده امتحان‌های بین‌المللی زبان از جمله ‌تافل، جی‌‌آر‌ای و آیلتس خواستار در نظر گرفتن شرایط خاص دانشجویان ایرانی شدند.

کاربر دیگری نیز در استرالیا نوشته «دانشگاه مریلند ( کالج پارک) گفتند شرایط رو دنبال می‌کنند و در صورت قطع بودن اینترنت ایران در نزدیکی زمان مهلت اپلای دانشجوها، برنامه ای برای در نظر گرفتن اپلیکیشن های بعد از مهلت اعلام می کنند.»

در همین حال تومار آنلاینی نیز تنظیم شده که در آن افراد با قرار دادن مشخصات خود از دانشگاه‌های مختلف در جهان خواسته‌اند مهلت درخواست پذیرش را برای دانشجویان ایرانی تغییر دهند.

برخی مکاتبه‌های منتشر شده نیز نشان می‌دهد که دانشگاه مک‌گیل نیز به درخواست دانشجویان برای تمدید موعد درخواست پذیرش پاسخ مثبت داده است.

برخی نیز متن‌هایی تهیه کرده‌اند تا افراد با کپی کردن آنها بتوانند دانشگاه‌های مختلف سراسر جهان را از وضعیت دانشجویان ایرانی مطلع کنند.

اینترنت در حال حاضر در بخش‌هایی از ایران در حال اتصال است. استان هرمزگان از جمله نخستین مناطقی است که دسترسی به اینترنت برقرار شده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: قطع اینترنت پذیرش دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۶۵۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یولیا زوتوا: عروس ایرانی ها شدم و بسیار خوش شانس هستم

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد و بانویی اهل کشور روسیه هستند که اکنون سالها از زندگی ایشان در جامعه ایران و در کنار خانواده های ایرانی می گذرد.

به گزارش مشرق، یولیا زوتوا، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد و بانویی اهل کشور روسیه هستند که اکنون سالها از زندگی ایشان در جامعه ایران و در کنار خانواده های ایرانی می گذرد.

وی در گفتگو با خبرنگار اسپوتنیک به بیان تجربیات خود پیرامون آداب، رسوم و فرهنگ ایران و جامعه ایرانی پرداخت.

سرنوشت من بسادگی با ایران پیوند خورد!

همسرم در دوره دکتری دانشگاه لامانوسوف شهر مسکو مشغول به تحصیل بودند و ما با یکدیگر در روسیه آشنا شدیم. پس از ازدواجمان ابتدا یک سفری را به ایران داشته و بعد از یکسال برای ادامه زندگی به ایران آمدیم. اگرچه ما بصورت دائمی ساکن ایران نیستیم و حدود هفت سال هم در کشور فرانسه زندگی کردیم، اما در مجموع حدود پانزده سال است که در این کشور زندگی می کنیم.

خانواده همسرم من را خیلی تحویل گرفتند

یولیا با خنده ادامه داد، شاید وقتی که به عنوان یک عروس روس وارد خانواده همسرم شدم حقیقا شانس آوردم، چراکه خانواده شوهرم به من احترام زیادی قائل بوده و من را خیلی تحویل گرفتند. خداروشکر هیچگاه با مشکل خانوادگی جدی مواجه نشدم، در حالیکه اغلب برای دختران روسی که با افراد خارجی ازدواج می کنند مشکلات خانوادگی متعددی رخ می دهد. بزودی موفق به یافتن شغل شدم و در دانشگاه به عنوان استاد زبان روسی مشغول به کار شوم، ما روسها مثلی داریم که می گوید: هرکجا کار است، مکان زندگی همانجاست. بنابراین تجربه زندگی من در ایران بسیار خوب و به آرامی پیش فت.

دانشجویان ایرانی خوب هستند اما سیستم ایرانی خیر!

از نظر من بیشتر دانشجویان ایرانی افراد پرتلاش و باهوش هستند که بسیار علاقمند به درس خواندن می باشند. اما اگر بخواهم به عنوان یک استاد که با دانشجویان ایرانی در ارتباط مستقیم است را با دانشجویان کشورهای دیگر مقایسه کنم باید بگویم، اگر نقصی هم وجود دارد، نقص در سیستم است نه کوتاهی دانشجویان و بیشتر سیستم حاکم نواقصی را در بر دارد. چراکه از سویی دانشجوها بسیار خوب و پیگرانه تحصیل می کنند، اما از سوی دیگر بعد از فارغ التحصیلی امکان بهره برداری از تحصیلات خود را ندارد و به خاطر مشکل بیکاری در کشور امید خود را از دست می دهند.

مسئله دیگری که اغلب خارجی ها متوجه آن می شوند، تمایل همه بچه ها برای ادامه تحصیل در دانشگاه است، در بیشتر خانواده ها بچه ها یا می خواهند دکتر شوند یا مهندس، که این به نظر من خیلی جالب است.

یکی دیگر از ویژگیهای دانشجویان ایرانی این است که اینقدر که نمره برای آنها اهمیت دارد، شاید اصلا مهم نباشد که چقدر تحقیق کرده و چه چیزهایی را فراگرفته اند.

فرهنگ روسها به ایرانی ها نزدیکتر است تا غربی ها

فکرمی کنم به عنوان یک فرد روس که هم تجربه زندگی در ایران را داشته و هم تجربه زندگی در غرب را، به نظرم فرهنگ روسیه به ایران و جامعه ایرانی بیشتر نزدیک است، روسها و ایرانی ها خیلی خوب و راحتر یکدیگر را درک می کنند. ایرانی ها فرهنگ چندین هزار ساله و تاریخ بسیار غنی دارند.

من ادبیات و زبان روسی درس می دهم و هر فردی که تنها اندکی با دبیات سروکار داشته باشد می داند که ادبیات بزرگ ایرانی برای همه الگوست. چیزی که من را بسیار متعجب می نماید اینکه نه تنها در میان خانواده های روشنفکر ایرانی و افراد تحصیلکرده، بلکه در خانواده های عموم مردم اشعارناب و جهان پسند ایرانی زنده است و با افتخار اشعار حافظ و فردوسی خوانده می شود. این علاقه مردم از نظر من خیلی عجیب و بسیار خوب است.

عید نوروز بهترین رسم ایرانی ها

البته که یکی از بهترین رسوم ایرانی ها برگزار عید نوروز است و من هم در میان تمام آداب و رسوم ایرانی که بیشتر آنها جالب و ریشه دار است بیش از همه هید نوروز را دوست دارم و اکنون که در روزهای پیانی سال نو هستیم می خواهم پیشاپیش عید نوروز را به همه ایرانی تبریک بگویم.

در روسیه بودن من را خوشحال می کند

خوشبختانه اکنون در دنیایی زندگی می کنیم که دیگر مسافت دور مانند نیم قرن پیش معنای جدی نداشته و یا سخت باشد، یا اینکه اگر روزی فردی به کشور دیگر مهاجرت نمود دیگر هرگز نتواند به سادگی باز گردد. باور کنید که من اصلا احساس نمی کنم که از روسیه رفته ام و با تکنولوژی های روز دنیا می توانم بسادگی با دوستان و خانواده ام صحبت نموده و در تماس باشم و براحتی در سفر باشیم. اگر روزی فرصتی پیش آید که برای همیشه و یا برای مدت کوتاهی در روسیه زندگی کنم بسیار خوشحال خواهم شد، اما این تصمیم من منوط به توافق خانوادگی بوده و همگی باهم باید تصمیم بگیریم.

دیگر خبرها

  • درخواست اسرای صهیونیست از نتانیاهو درباره پذیرش توافق آتش بس
  • دیپلمات ایرانی: جنبش دانشجویی در خط مقدم اعتراض‌ به حامیان نسل‌کشی در غزه است
  • حل مشکل تردد دانشجویان بزرگترین دانشگاه اهواز با ساخت پل عابر پیاده
  • مهدی دادرس: استقلال نمی تواند به محرومیت حسینی اعتراض کند!
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • سه اداره‌کل سمنان در پذیرش درخواست‌های مردمی سفر رییس‌جمهور رکورد زدند
  • ۳۱ خرداد؛ آخرین فرصت ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشجویان
  • احتمال قطعی آب شهرک خاوران تبریز
  • یولیا زوتوا: عروس ایرانی ها شدم و بسیار خوش شانس هستم