Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-28@14:59:14 GMT

قطعی اینترنت با بازار ارز چه کرد؟

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۸۸۱۴۹۴

قطعی اینترنت با بازار ارز چه کرد؟

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، در پی برخی‌ ناآرامی‌ها در تهران و شهرهای دیگر کشور در هفته گذشته، شورای امنیت کشور تصمیم گرفت دسترسی به اینترنت بین‌الملل را محدود کند و این محدودیت حدود یک هفته به طول انجامید.

در این مدت، دسترسی مردم و کسب و کارها فقط به سایت‌ها و اپلیکیشن‌هایی میسر بود که فضای میزبانی (هاست) آن‌ها در داخل کشور بود و دسترسی به فضاهایی که در خارج از کشور هاست شده بودند، امکان‌پذیر نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان، برخی کسب و کارها از ایجاد مشکل و کاهش مشتریان‌شان در مدت زمان قطعی اینترنت خبر داده‌اند، اما شبکه بانکی کشور در این مدت مشکلات اندکی را داشت.

به گفته معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی، در چند ساعت آغازین قطعی اینترنت اختلالاتی در شبکه بانکی کشور ایجاد شد که با مساعدت وزارت ارتباط در کمترین زمان ممکن این مشکلات حل و ارائه خدمات اینترنتی بانک‌ها و سایر کسب و کارهای اینترنتی از سر گرفته شد.

پیگیری‌ها از بازار ارز و صرافی‌های مجاز بانک مرکزی نیز حاکی از آن است که گرچه قطعی اینترنت سبب کندی معاملات در بازار ارز شده، اما به طور کلی اخلال زیادی در این شبکه ایجاد نشده است.

البته برخی از صرافان گفتند که در روزهای ابتدایی مشکلاتی برای فروش ارز داشتند، اما این مشکل در ادامه حل شده و انجام معاملات از سر گرفته شده است.

برخی از صرافان نیز می‌گویند که مشکل خاصی برای انجام معاملات در بازار ارز نداشتند، چراکه اصل کار صرافی‌ها در سامانه‌های نیما و سنا است که این سامانه‌ها نیز در این مدت وصل بوده است.

از سوی دیگر اصغر سمیعی، رئیس‌ هیات موسس کانون صرافان درباره تاثیر قطعی اینترنت بر معاملات در بازار ارز گفت: اینکه مشکل جدی در عملکرد صرافی‌ها برای انجام معاملات ایجاد شده باشد، صحت ندارد و معاملات قانونی صرافی‌ها در این مدت مانند گذشته انجام شد.

وی افزود: البته این مشکل اندکی سبب کندی کار شد، اما در نهایت کارها انجام می‌شد.

کامران سلطانی زاده، سخنگوی کانون صرافان ایرانیان نیز با اشاره به فعالیت سامانه‌های نیما و سنا در زمان قطعی اینترنت، تصریح کرد: با توجه به اینکه سامانه سنا و نیما در اینترنت باز بوده و خیلی از همکاران به اینترنت و این سامانه‌ها دسترسی داشتند، ‌آن‌چنان اخلالی در عملکرد صرافی‌ها در این مدت ایجاد نشد.

به این ترتیب می‌توان گفت که با توجه به فعالیت صرافی‌ها بر بستر سامانه‌های داخلی، در زمان قطعی اینترنت، مشکل حادی برای فعالیت آن‌ها ایجاد نشده و معاملات در بازار ارز ادامه داشته است.

هرچند که در این مدت برخی سودجویان کوشیدند به بهانه افزایش قیمت بنزین و قطعی اینترنت، نرخ ارز را صعودی کنند، اما اغلب کارشناسان بر این باورند که این دو عامل، تاثیر مستقیمی بر قیمت ارز ندارد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: بانك مركزي قطعی اینترنت بازار ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۸۱۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: مهدی رضایی گفت: با توجه به احتمال قطعی سامانه در زمان دریافت خدماتی که به صورت الکترونیک تجویز شده‌اند، از پزشکان درخواست شود تا اطلاع ثانوی، در صورت تجویز الکترونیک، نسخه کاغذی و یا پرینت نسخه الکترونیک را با درج مهر و امضا در اختیار بیمه شدگان قرار دهند.
رضایی تاکید کرد:همچنین در صورت عدم امکان نسخه نویسی الکترونیک یا قطعی سامانه با تشخیص مدیرکل استان، صدور نسخه کاغذی به عنوان روش جایگزین استفاده شود.
وی افزود:هموطنان می‌توانند از طریق سامانه شهروندی اقدام به چاپ نسخه الکترونیک خود نماید، همچنین در صورت ممهور نشدن چاپ نسخه توسط پزشک، مهر و امضای کارشناس ادارات کل بر روی پرینت نسخ، به منزله تایید وجود و صحت نسخه الکترونیک می‌باشد.
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه داروخانه‌ها می‌توانند اقدام به ثبت تمامی اقلام داروئی نسخ کاغذی در سامانه تایید خدمات نمایند، تاکید کرد: در صورتی که تنظیمات نرم افزار داروخانه منطبق بر سامانه اعلام نرخ دارو (mdp.ihio.gov.ir) انجام شده باشد، ثبت اقلام غیر پرونده‌ای در نرم افزار داروخانه جهت محاسبه قیمت کفایت می‌نماید. رضایی ن گفت: پرداخت سهم صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، برای بیمه شدگان مشمول در قالب خسارت متفرقه قابل انجام است. وی بیان کرد: تا زمان پایداری سامانه، منعی بابت پذیرش نسخه کاغذی دارو‌هایی که دارای شرط اجباری تجویز الکترونیک بوده اند، وجود ندارد.

دیگر خبرها

  • بورس امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • تداوم ریزش قیمت دلار و سکه در معاملات ۸ اردیبهشت
  • رشد ۶۵۲ واحدی در پایان معاملات
  • بورس در سکوت
  • سیگنال رایگان ارز دیجیتال فیوچرز یا سیگنال فارکس؟
  • بورس امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • کاهش چشمگیر قیمت سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • کاهش چشمگیر بهای سکه و طلا در یک هفته اخیر
  • «قرارداد سلف ارزی» چگونه به ثبات بازار ارز کمک می‌کند؟