Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، آنان افزودند: با توجه به شیوع کرونا و غیر حضوری و مجازی شدن بیشتر امور روزمره مردم از جمله کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی، امور بانکی، ثبت نام‌ها و امتحانات دانش آموزان و دانشجویان، خریدهای اینترنتی و امور پزشکی، درمان، بیمه و دیگر کارهای  ضروری، اختلال در ارتباطات باعث مختل شدن همه امور زندگی است که شهروندان شهر ۱۵ هزار نفری وحدتیه را با مشکل جدی روبرو کرده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 شهروندان وحدتیه براین باورند که وقتی همه ارگان ها و نهادها برای ارایه خدمات خود بصورت دورکاری و دعوت مخاطبان به ارتباط مجازی و گرفتن خدمات از راه دور و اینترنتی تشویق می‌کنند، ضرورت توسعه و به روز کردن ابزار این گونه ارتباطات دوچندان است و  وزارت ارتباطات و دیگر نهادهای مسئول باید سعی کنند زیرساخت‌های ارتباطی را گسترش داده و زمینه بهره مندی مشترکان از اینترنت پرسرعت، تلفن ثابت و همراه را فراهم کنند.

آنان با گلایه‌مندی از وضعیت قطعی مکرر تلفن، نبود آنتن دهی مناسب و اختلال در اینترنت، استفاده از تکنولوژی ارتباطی را حق خود می دانند و معتقدند در برخی از نقاط شهر حتی تلفن ثابت هم نمی‌توان استفاده کرد.   

پیمانکاران مخابرات وحدتیه تعهد کاری لازم را ندارند

یکی از شهروندان وحدتیه به ایرنا اظهارداشت: قطع مکرر تلفن ثابت مشترکان در این شهر و به دنبال آن قطعی اینترنت وای فای مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده و موجب گلایه مندی شده‌است.

کرامت الله کشاورز افزود: امروز استفاده از اینترنت در بسیاری از فعالیت ها، مشاغل و حتی امور روزمره از جمله انواع ثبت نام‌ها، کسب اطلاعات ضروری، نوبت دهی پزشکان، امورات بانکی و از همه مهمتر با شیوع کرونا و مجازی شدن فعالیت های آموزشی دانش آموزان و دانشجویان داشتن سیستم  ارتباطات سریع، ایمن و مطمئن ضرورتی اجتناب ناپذیر است که شهروندان از مسئولان مربوطه انتظار دارند.

وی بیان کرد: عمده مشکلات حوزه مخابرات این شهر کمبود نیرو و سپردن کارها به پیمانکار است زیرا آنها به علت نداشتن تعهد کاری لازم امور را به امید اینکه پیمانکار بعدی آنها را انجام دهد، رها می‌کنند و این عوامل باعث می‌شود تا کارها روی هم انباشته شده و باعث  مشکلات عدیده برای شهروندان شود.

کشاورز تصریح کرد: هم اکنون مخابرات وحدتیه با بیش از چهارهزار مشترک با یک نیرو که هم باید امور دفتری را انجام دهد و هم سیم بانی کند، اداره می‌شود.

وی ادامه داد: نبود آنتن دهی تلفن همراه هم در کنار قطعی تلفن ثابت مشکلات شهروندان وحدتیه را دوچندان کرده است.

زیان مردم به علت خصوصی سازی مخابرات وحدتیه 

عضو شورای اسلامی شهر وحدتیه گفت: مشکلات مخابرات شهر وحدتیه در حوزه  نبود آنتن دهی تلفن همراه، قطعی مکرر تلفن‌های ثابت  چندین سال است که شهروندان را با مشکلاتی مواجه کرده است که پس از سیل آذرماه سال گذشته و وارد شدن آسیب به زیرساخت‌های   

 شهری دوچندان شده است.

هیبت الله سالاری افزود: پیگیری‌ها و مکاتبه های زیادی صورت گرفته اما اقدامی در زمینه تعمیر و تجهیز مخابرات صورت نگرفته و پیمانکاران شرکت مخابرات بدلیل کمبود بودجه و نداشتن امکانات لازم چندین بار عوض شده است و بین دولتی و خصوصی بودن این شرکت بیش از همه مردم متضرر شده‌اند.

وی بیان کرد: تلفن ثابت، همراه و اینترنت امروز جزو لاینفک زندگی افراد است و بسیاری از امور به این شکل انجام می شود که در این شهر ۱۵هزار نفری فاقد متولی است و مخابرات برای رسیدگی به امور مشترکان نیرو ندارد.

سالاری اضافه کرد: مشکلات تلفن ثابت و آنتن دهی تلفن همراه در بیشتر نقاط شهر وجود دارد که بیشترین مشکل در محلاتی از جمله خیابان خلیج فارس جنب جهاد کشاورزی و خیابان انقلاب محله بنیاد است. 

عضو شورای اسلامی وحدتیه گفت: سیاست دولت و وزارت ارتباطات کوچک کردن مخابرات و سپردن امور به بخش خصوصی است از این رو در اداره مخابرات شهر وحدتیه تعدیل نیرو صورت گرفت و حدود سه ماه این اداره تعطیل بود و بخش خصوصی نیز نتوانسته این مشکل را حل کند.

وی ادامه داد: در این ایام شهروندان به شدت گلایه مند هستند بویژه دانش آموزان و دانشجویان که تاثیر منفی زیادی در امور تحصیلی آنها داشته است.

ضرورت نظارت بر کار پیمانکاران 

رئیس شورای اسلامی شهر وحدتیه بیان کرد: یکی از دغدغه ها و گلایه‌های مردم شهر وحدتیه که با توجه به شرایط روز جامعه و کرونا و فاصله‌گذاری اجتماعی و تاکید بر استفاده از تکنولوژی فضای مجازی و تلفن همراه است، مشکلات زیاد و طولانی مدت آنتن دهی تلفن همراه و اینترنت است.

حسین ارشدی افزود: وضعیت به گونه‌ای است که امروزه نوبت دهی پزشکان و کسب اطلاعات پزشکی که نیاز روز جامعه است از طریق مجازی صورت می‌گیرد.  

 وی  اضافه کرد: سپردن مشکلات و مسائل مربوط به حوزه مخابرات یک شهر به پیمانکار و نبود نظارت بر آنها چاره کار نیست.

ارشدی ادامه داد: پیمانکاران مخابرات مکرر عوض می‌شوند و نیروی کافی هم در اداره مخابرات وحدتیه برای رسیدگی به امور وجود ندارد و هم بارها اعلام کرده‌ایم که شرکت مخابرات موظف است به امتیازهایی که واگذار کرده خدمات رسانی کند و یا اینکه اعلام کند افراد می توانند حق امتیاز خود را پس بگیرند.

  رئیس شورای اسلامی وحدتیه گفت: برای حل مشکلات حوزه ارتباطات و مخابرات اعلام کرده ایم در حوزه حفاری و بازسازی اتصالات زیرزمین برای بسیج همه امکانات شهرداری و هرنوع همکاری لازم  آمادگی داریم.

روابط عمومی شرکت مخابرات استان بوشهر گفت: شهروندان وحدتیه قطعی و یا مشکل در اینترنت را بصورت موردی به مخابرات اعلام کنند و بطور قطع رسیدگی خواهد شد.

مرادی : امروز عصر تکنولوژی است نیازی نیست تعمیرات و رسیدگی حضوری باشد بلکه در هر نقطه‌ای که مشکلی پیش بیاید و قطعی تلفن یا اینترنت صورت بگیرد به محض گزارش تلفنی موضوع بررسی و برطرف می شود.

وی در باره کمبود نیرو در اداره مخابرات وحدتیه  گفت: این موضوع که باید چند نفر آنجا کار کنند، یا اینکه نیرو کم است یا کافی است را شرکت مخابرات تشخیص داده و تصمیم گیری می کند.

برچسب‌ها اینترنت بوشهر وحدتیه دشتستان تلفن همراه شرکت مخابرات ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اینترنت بوشهر وحدتیه اینترنت بوشهر وحدتیه دشتستان تلفن همراه شرکت مخابرات ایران آنتن دهی تلفن همراه شهروندان وحدتیه شورای اسلامی شرکت مخابرات شهر وحدتیه تلفن ثابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۵۵۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد

ایسنا/یزد معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد گفت: اجرای کامل برنامه هفتم توسعه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند.

«جعفر رحمانی» در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه(طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه سازمان مدیریت یزد برگزار شد، ‌با بیان اینکه تنها فقط ۳۰ درصد برنامه ششم توسعه کشور محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده  و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است، چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان کرد: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار کرد: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم و به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

«افشین کسالائی» معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، افزود: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است.

به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت یزد، کسالائی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها و رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بسترهای پیشرفت کشور ترسیم شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • وضع برخی جاده‌های شرق اصفهان در بدترین شرایط است
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور در حال حل شدن هستند
  • وصل شدن تلفن ثابت ۲ هزار مشترک مخابرات در گنبدکاووس به همت نیرو‌های جهادی
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • نگاه تمدن آفرین در عرصه معماری و شهرسازی و بازآفرینی لازم است