Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: نبود آنتن تلفن همراه، اینترنت و تلفن ثابت در هفت روستای شمال پلدختر سبب انتقاد و نارضایتی اهالی این روستاها شده است.

عدم آنتن دهی تلفن و قطعی اینترنت در «افرینه»

علی سلطانی پور دهیار روستای «افرینه» در این رابطه در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: هفت روستای «افرینه»، «زورانتل»، «سرنجه»، «دمرود امیر» افرینه، «درآغل بگیر»، «زیودار» و «جلگه خلج» با چهار هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت و حدود هزار و ۵۰۰ خانوار با مشکل قطعی همراه اول، اینترنت و تلفن ثابت مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: با توجه به بازدید میدانی از این روستاها، مردم از نبود آنتن دهی تلفن و اینترنت رنج می‌برند زیرا با نخستین بارندگی و رعد و برق قطع می‌شود.

دهیار روستای «افرینه» افزود: این روستاها به طور معمول نسبت به سایر روستاهای اطراف شهرستان به ویژه در حوزه ارتباطات کمتر مورد توجه مسئولان شهرستانی و استانی قرار گرفته‌اند.

سلطانی پور افزود: تاکنون پیگیری‌ها از طریق شرکت مخابرات نتیجه نداده و نمی‌دانیم به خاطر بارش باران این رحمت الهی خوشحال باشیم یا ناراحت چون با نخستین بارش دیگر روستا از دسترس خارج می‌شود و نمی‌توانیم تماس با جایی داشته باشیم.

وی گفت: مشکل روستا را با بخشدار معمولان در میان گذاشته و قرار شد با حضور وی و رئیس شرکت مخابرات مشکل قطعی همراه اول، اینترنت و تلفن ثابت مورد بررسی قرار گیرد.

اختلال در ارائه خدمات به مردم

دهیار روستای «افرینه» تصریح کرد: علی رغم شرایط نامساعد جوی برای ارسال یک فایل از طریق اینترنت و یا برقراری تماس با عزیزان خود گاهی باید یا به پشت بام خانه‌ها برویم یا اینکه مسیر طولانی را پیاده طی کنیم تا به بالای کوه روبروی روستا برسیم.

ناصر مهدی زاده یکی از اهالی روستای «افرینه» در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: قطعی مکرر اینترنت سهم همیشگی مردم روستای «افرینه» و دیگر روستاهای اطراف است.

وی گفت: در حالی که اینترنت یکی از ملزومات زندگی امروزی است اما این مهم در روستا در دسترس نیست و خطوط تلفن همراه هم در این منطقه به خوبی پوشش داده نمی‌شود.

سمیه سلطانپور یکی دیگر از اهالی روستای «افرینه» در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: بانک کشاورزی، دفتر بیمه خدمات عشایر و روستاییان و دفتر پیشخوان دولت از جمله ادارت خدمات رسان در این روستا است که بسیاری از مردم با توجه به قطعی مکرر اینترنت با کوچک‌ترین بارندگی باید مسافت ۱۳ کیلومتری به شهر معمولان را طی کنند که این امر نه تنها خطرات جاده‌ای را به دنبال دارد بلکه هزینه رفت و آمد را به دنبال دارد که از توان مردم خارج است.

سریال تکراری قطعی اینترنت و تلفن همراه

علی نورمحمدی رئیس شورای اسلامی روستای «افرینه» نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: قطعی اینترنت و تلفن همراه در این روستای به یک سریال تکراری تبدیل شده و مردم دیگر از مسئولان ناراحت و دل سرد شده‌اند.

وی افزود: دانش آموزان و دانشجویان برای کلاس‌های و امتحانات خود نیاز به اینترنت دارند که با قطعی اینترنت نه تنها یک مشکل اضافه شده بلکه کرونا هم اجازه نمی‌دهد که دانشجویان و دانش آموزان به شهرهای پلدختر و معمولان به منازل فامیل بروند که از اینترنت آنها استفاده کنند.

باقر باقری رئیس شعبه بانک کشاورزی «افرینه» نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: از روز چهارشنبه هفته گذشته تا به امروز که دوشنبه است اینترنت شعبه قطع بوده و مردم روستا دچار مشکلاتی شده‌اند چون مردم هفت روستا برای استعلام، سهام عدالت، واریز وجه مراجعات زیادی می‌کنند و با خرابی و کندی سیستم بانکی مجبور هستند به شهر معمولان بروند و اکثر مردم کشاورز هستند توان پرداخت کرایه رفت و برگشت ندارند و این امر مشکلاتی برای شعبه «افرینه» به وجود آورده که این روند اگر ادامه پیدا کند شعبه «افرینه» باید جمع آوری شود.

محمدعلی مرادی مدیر مخابرات پلدختر نیز در این رابطه گفت: قطعی ارتباطات تلفنی و اینترنت در روستاهای شمالی پلدختر همیشگی نیست، موقت است که بیشتر به علل مختلف مانند قطع برق، نبود باتری، سرقت و صاعقه رخ داده است.

وی تصریح کرد: خرابی‌ها چند روز گذشته به ما گزارش نشده است و امروز اکیپ‌ها رفع خرابی مخابرات را به روستا اعزام می‌کنیم و در صورت قطعی اینترنت نتیجه آن را اعلام خواهیم کرد.

کد خبر 5369048

منبع: مهر

کلیدواژه: پلدختر اینترنت تلفن شرکت مخابرات لرستان بوشهر ویروس کرونا آمار کرونا خطبه های نماز جمعه کرمانشاه معلولان گرگان واکسن کرونا ایلام عکس استانها لیگ برتر فوتبال ایران شیوع کرونا شیراز بارش باران گفت و گو با خبرنگار مهر گفت اینترنت و تلفن قطعی اینترنت تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۷۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان دام کاج؛ در محاصره سگ‌های ولگرد

ایسنا/همدان دهیار روستای کاج گفت: میدان دام ما بین روستای کاج، سوزن، شاهنجرین و شنجور شهرستان درگزین محل مناسبی برای تجمع سگ‌های ولگرد شده و این امر یکی از معضلات مهم روستای گردشگری کاج و سایر روستاهای پیرامون این منطقه شده است.

محسن حجاری‌مکان در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: متأسفانه دلالان مختلفی که برای خرید و فروش دام به میدان دام این منطقه می‌آیند، معمولاً سگ‌های ولگرد مناطق دیگر را برای رهاسازی به میدان دام آورده و قبل از دوربین مداربسته به دور از چشم دیگران در پیرامون این میدان رها می‌کنند که شناسایی این افراد امکان‌پذیر نیست.

وی افزود: رهاسازی این سگ‌های ولگرد و بدون صاحب در اطراف این میدان موجب ازدیار زاد و ولد در بین این سگ‌ها و افزایش جمعیتشان در منطقه شده و نارضایتی‌های زیادی در بین اهالی روستاهای اطراف ایجاد کرده است.

حجاری‌مکان با بیان اینکه اکثر روستاها و شهرها با مسأله سگ‌های ولگرد دست به گریبان هستند و این معضل تنها ویژه این روستای گردشگری  و روستاهای اطراف نیست، افزود: قانون در رابطه با مسأله شکار و یا جمع‌آوری سگ‌های ولگرد دو پهلو بوده و این امر موجب شده تا دهیاران نتوانند تصمیم درستی برای جمع‌آوری و یا شکارشان بگیرند.

وی تصریح کرد: اگر سگ‌های ولگرد را اتلاف کنیم و بزنیم، یک طور متهم هستیم و اگر نزنیم طور دیگر متهم می‌شویم، اجازه شکار و اتلاف نداریم، می‌گویند سگ‌های ولگرد را جمع‌آوری کنید، اگر این‌کار را انجام دهیم، کجا نگهداری کنیم؟ هزینه نگهداری آن را چه کسی تقبل خواهد کرد؟ تکلیف ما با این موضوع مشخص نیست و در این رابطه راهکاری ارائه نمی‌دهند.

دهیار روستای کاج ادامه داد: باید از طریق شورای تأمین تصمیمی جدی برای این موضوع اتخاذ شود چرا که اگر این سگ‌های ولگرد به شخص و یا رهگذری حمله کرده و آسیب برسانند به طور قطع با ما برخورد خواهد شد و اگر هم نسبت به شکار آنها اقدام کنیم، باز هم با ما برخورد می‌شود ضمن اینکه امکان جمع‌آوری این سگ‌ها نیز برای ما وجود ندارد.

به گزارش ایسنا، روستای کاج از روستاهای هدف گردشگری توابع بخش شاهنجرین شهرستان درگزین بوده که اهالی در کنار کشاورزی و دامداری در تولید محصولات و صنایع‌دستی چون صنعت قاب‌سازی، آینه و میز کنسول و خراطی به صورت کارگاهی فعالیت دارند و این هنر زیبای آنها به بسیاری از دیگر کشورها نیز صادر می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت
  • مطالبات مردم روستاهای آبپخش پیگیری می‌شود
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن
  • میدان دام کاج؛ در محاصره سگ‌های ولگرد
  • عمران وآبادانی روستاهای استان در قالب طرح هادی
  • هزینه خسارت سیل به روستاهای سیستان و بلوچستان اعلام شد
  • روستای نظرلو در شهرستان شبستر به شهر تبدیل شد
  • تسریع در تکمیل جاده پلدختر - خرم‌آباد مطالبه مردم است
  • اتصال ۲۳۲ روستاهای لرستان به اینترنت پرسرعت
  • آغاز طرح اضطراری برای برقراری آب در ۲۸ روستای سیل‌زده سیستان و بلوچستان