Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنا بر اعلام مرکز عملیات شبکه شرکت زیرساخت، با تلاش مهندسان فنی این این شرکت، ظرفیت ۳۰۰ گیگابیت پس از رفع اختلال به وجود آمده در بامداد روز دوشنبه بازیابی و مجددا در مدار مصرف قرار گرفته است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، تقریبا دوهفته پیش در اواسط آذرماه طبق گزارشات 430 گیگابایت از ظرفیت پهنای باند بین‌الملل شرکت ارتباطات زیرساخت به دلیل ایجاد اشکال در سیستم‌های فیبر نوری (قطع کلاس دوم فیبر دریایی متعلق به شرکت GBI در محدوده دریایی بین قطر و امارات)  از دسترس خارج و دچار قطعی و اختلال شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آخرین اظهارات در این خصوص هفته گذشته بر اساس گفته رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی،‌ مشکل اختلال و کندی سرعت در شبکه اینترنت و همچنان ادامه‌دار بودن آن به رفع نشدن مشکل کابل دریایی که تقریبا 10 روز پیش قطع شده بود ارتباط دارد.

رئیس رگولاتوری در این خصوص اذعان داشت که ترمیم این مسیر زمان‌بر بوده، اما طی روزهای اخیر از مسیرهای جایگزین، این ظرفیت از دست رفته تامین شده است.

با این حال روز گذشته به گفته مرکز عملیات شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، حدود ساعت شش و نیم، 300 گیگابیت از ظرفیت بین‌الملل شرکت ارتباطات زیرساخت قطع شده است. با این حساب می‌توان نتیجه گرفت در حال حاضر 5 درصد دیگر از ظرفیت اینترنت بین‌الملل قطع شده است.

پس از رخ دادن این اتفاق شرکت ارتباطات زیرساخت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد  که این ظرفیت از طریق روس تلکام تامین می‌شد و روز گذشته از ساعت 18:30 به وقت محلی این کشور قطع شده است.

در این راستا روز شنبه (27 آذر) عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات،  در اولین نشست خبری خود در مقابل سوالی در خصوص کاهش کیفیت اینترنت اعلام کرد که اینترنت حق الناس است و سیاست دولت ایجاد محدودیت در دسترسی به اینترنت و ترافیک خارجی کاربران نیست.

زارع پور در نشست خبری اعلام کرد که این وزارتخانه در تلاش است تا کیفیت اینترنت به حالت عادی بازگشته و کاربران از اینترنت با کیفیت استفاده کنند که این هدف با برنامه‌ای که به صورت هفتگی توسط رگولاتوری، زیرساخت و به همراه اپراتورها پیگیری می‌شود انجام می‌شود.

وزیر ارتباطات معتقد است اجرای پروژه فیبرنوری راه‌حل مشکل سرعت اینترنت است و در این خصوص گفت:

«واقعیت اینجاست که ما در حوزه توسعه اینترنت ثابت خیلی عقب مانده‌ایم و باید این موضوع را جبران کنیم. آثار عدم توسعه اینترنت ثابت تازه نمایان شده و در تمام کشورها دسترسی اینترنت ثابت به اینترنت همراه ارجحیت دارد. زیرا وقتی در شبکه همراه فشار زیاد باشد، شبکه نمی‌تواند پاسخگو باشد. در کشورهای پیشرفته نسبت سرعت اینترنت ثابت به سیار خیلی بیشتر است اما در کشور ما این موضوع کاملا برعکس است.»

ماموریت 4 وزیر برای تحقق سهم 10 درصدی اقتصاد دیجیتال از اقتصاد کشور/سرعت اینترنت حق‌الناس است

تمام این موارد درحالی است که امروز صبح شرکت ارتباطات زیرساخت از اتصال مجدد 300 گیگابیت از ظرفیت پهنای باند اینترنت بین الملل که شب گذشته قطع شده بود، خبر داد و اعلام کرد: «بنا بر اعلام مرکز عملیات شبکه این شرکت، با تلاش مهندسان فنی شرکت ارتباطات زیرساخت ظرفیت مذکور پس از رفع اختلال به وجود آمده در ساعت 2 بامداد روز دوشنبه 29 آذرماه جاری بازیابی و مجددا در مدار مصرف قرار گرفته است.»

شرکت ارتباطات زیرساخت (شرکت دولتی زیرمجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران) شرکتی است که در زمینه تأمین زیرساخت‌های ارتباطات مخابراتی و پهنای باند شبکه اینترنت، فعالیت می‌کند و در عمل انحصار واردات و توزیع پهنای باند اینترنتی در سراسر این کشور را در اختیار دارد.

این شرکت وظیفه اجرای سوئیچینگ و تأمین ارتباطات بین استانی و بین‌المللی اپراتورهای مخابراتی را در نقاط حضور و شبکه‌های مربوط بر عهده دارد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اینترنت اینترنت شرکت ارتباطات زیرساخت اینترنت ثابت پهنای باند بین الملل قطع شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۲۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۶ همتی برای توسعه زیرساخت‌های ورزش خراسان رضوی با تحقق مولدسازی

ایسنا/خراسان رضوی علیرضا تاج‌فیروز گفت: از سال گذشته اولویت اول‌مان را توسعه زیرساخت‌های ورزشی قرار داده‌ایم.

علیرضا تاج‌فیروز، مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی با حضور در دفتر ایسنا، با اشاره به رشته‌های متنوع و جذاب ورزش‌های بومی محلی اظهار کرد: ورزش‌های بومی محلی به‌ویژه برای بانوان روستا نشاط فوق‌العاده‌ای به همراه آورده است. چنانکه می‌دانیم بانوان روستاها در این حوزه‌ها بسیار در محرومیت به سر می‌برند و مورد غفلت واقع شده‌اند که با این رویکرد می‌توان نشاط اجتماعی بسیاری برای بانوان روستاها به ارمغان آورد. هیجان بسیار بالای این مسابقات در کنار فراهم آوردن کمترین امکانات از ویژگی‌های این‌گونه ورزش‌هاست.

توسعه زیرساخت‌های ورزشی اولویت اول ماست

تاج فیروز افزود: از سال گذشته اولویت اول‌مان را توسعه زیرساخت‌های ورزشی قرار داده‌ایم، زیرا سرانه استاندارد ورزشی کشور ۲/۱ متر است، در حالی که میانگین سرانه ورزشی استان ۳۵ صدم است و سرانه ورزشی مشهد ۷ میلی‌متر است که به نوعی فاجعه محسوب می‌شود و تا زمانی که زیرساخت‌هایمان افزایش نیابد، نمی‌توان گفت که می‌خواهیم در ورزش حرفه‌ای و همگانی فعالیت جدی داشته باشیم.

وی گفت: این امر نشان می‌دهد که دولتمردان چنانکه باید و هنوز به اهداف مد نظر نرسیده‌اند. شعار امسال علاوه بر تلاش دولتمردان بر مشارکت مردمی در تحقق اتفاقات مثبت تأکید دارد. در همین راستا و برای استفاده از ظرفیت‌های مردمی اقدام به راه‌اندازی انجمن خیرین ورزش‌یار کردیم و احداث یک سالن ورزشی در تربت حیدریه که زمین آن را اداره کل ورزش و جوانان در اختیار قرار داد به همت خیر محترم مروج تربتی آغاز شده است؛ همچنین ۵ پروژه را در قالب ماده ۲۷ از زمین فوتسال تا مجموعه بزرگ سوارکاری با کمک سرمایه‌گذار و مشارکت مردمی پیش می‌بریم.

اعتبار ۶ همتی در توسعه زیرساخت‌های ورزش استان با تحقق مولدسازی

مدیر کل ورزش و جوانان خراسان رضوی ادامه داد: از دیگر ظرفیت‌هایی که دولت در اختیار دستگاه‌هایی دولتی قرار داده بود، مولدسازی است که ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه زیرساخت‌ها محسوب می‌شود. زمین‌های بلا استفاده یا با بهره‌وری پایین را در این قالب پیگیری و مجوزهای نهایی برای تغییر کاربری آن را دریافت کردیم و وارد مرحله عملیاتی شده است که در صورت تحقق فایده‌ای بین ۵ تا ۶ همت به اداره کل برای توسعه زیرساخت‌های ورزش خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه این اتفاق، انقلابی در تحقق زیرساخت‌های ورزشی است، تصریح کرد: به‌عنوان مثال مجموعه ورزشی سجاد با ۲۰ هزار مترمربع زیربنا که ۵۰۰۰ متر آن را ۸ زمین تنیس خاکی تشکیل می‌دهد. در خوش‌بینانه‌ترین حالت روزانه حدود ۶۰ نفر از این ظرفیت استفاده می‌کنند. به کمک استاندار و مسئولان استانی و طی پروسه‌های قانونی دشوار و دقیق کارشناسی، تغییر کاربری زمین آنجا به تجاری مسکونی را در کمتر از دو ماه دریافت کردیم و از محل این مولدسازی بیش از ۱۵۰هزار متر فضایی ورزشی جدید در شهر مشهد ایجاد می‌کنیم که غالب آن در غرب مشهد، در مجموعه شهید بهشتی و کوثر است. بدین ترتیب قرار نیست زمینی از بین برود، بلکه قرار است به فاصله‌ای کمتر از ۱۰ دقیقه منتقل شود. همچنین بروز شدن و امکانات بیشتر و بهتر از ویژگی‌های این انتقال است. در واقع افزایش بهره‌وری صورت می‌گیرد و به جای ۶۰ نفر در روز چند هزار نفر در روز می‌توانند از این امکانات استفاده کنند.

تکمیل دهکده المپیک ثامن از محل مولدسازی

تاج فیروز افزود: امیدواریم از محل مولدسازی بتوانیم دهکده المپیک ثامن را طی ۲ تا ۳ سال آینده تکمیل کنیم، زیرا برآنیم که خراسان رضوی، به‌ویژه مشهد ظرفیت برگزاری رویدادهای ملی و بین‌المللی را دارد که ما باید آن را ایجاد کنیم.

وی با اشاره به قدمت ۲۰ ساله برخی پروژه‌های ناتمام که نارضایتی عمومی را به دنبال داشته است، گفت: با اجرای مولدسازی ضمن آنکه تمام پروژه‌ نیمه‌تمام را تکمیل خواهیم کرد، پروژه‌های جدیدی را برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی در شهرستان‌های محروم پیش‌بینی کردیم. تحقق این امر علاوه بر ایجاد نشاط اجتماعی، رضایتمندی مردم را به دنبال خواهد آورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان آمل
  • استقبال دانشجویان از نخستین تور شهروندی عمران و پیشرفت شهرداری شیراز
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • حضور معاون وزیر حمل‌ونقل و زیرساخت ترکیه در غرفه همراه اول
  • گره گشایی از روند احداث زیرساخت‌های کشاورزی و صادراتی در خوزستان
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • اعتبار ۶ همتی برای توسعه زیرساخت‌های ورزش خراسان رضوی با تحقق مولدسازی
  • سیلاب به زیرساخت‌های آب شهرستان زیرکوه خسارت وارد کرد
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور