Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس لرستان_ هما کریمیان؛ روستاهای منطقه افرینه بخش معمولان از توابع شهرستان پل‌دختر با حدود ۶ هزار نفر جمعیت با قطعی مکرر اینترنت و خطوط ارتباطی مواجه هستند که این امر مشکلات عدیده‌ای را برای اهالی و دانش آموزان و دانشجویان ایجاد کرده است.

به منظور آگاهی بیشتر از طرایط موجود دز منطقه با تعدادی از اهالی صحبت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از اهالی افرینه گفت: امروزه اینترنت یکی از ملزومات زندگی است که قطعی مکرر آن سهم همیشگی مردم افرینه و روستاهای اطراف آن است.

ناصر مهدی زاده در گفت‌وگو با خبرنگارفارس در پل‌دختر اظهار کرد: با قطعی مکرر اینترنت بانک کشاورزی، دفتر پیش‌خوان دولت، دفتربیمه خدمات عشایر و مغازه‌ها از ارایه خدمات معذورند و با کوچک‌ترین بارندگی مردم باید مسافت افرینه و معمولان که ۱۳ کیلومتر است را برای استفاده از اینترنت طی کنند.

وی افزود: طی این مسافت در شرایط نامساعد جوی علاوه بر اتلاف وقت ،صرف انرژی و متحمل هزینه ایاب و ذهاب، مخاطرات جاده نیز مزید بر علت است.

 

یکی دیگر از اهالی افرینه گفت: قطعی خطوط ارتباطی به یک مشکل نامیمون و سریال دنباله دار تبدیل شده که مردم را به ستوه آورده و پیگیری‌های مکرر آنها با مسوولان مربوطه بی‌نتیجه مانده است.

سمیه محمودوند در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در پل‌دختر اظهار کرد: قطعی اینترنت و خطوط ارتباطی در شرایط کرونایی مشکلات دانش آموزان و دانشجویان این روستا را مضاعف کرده و آنها مجبورند برای استفاده از اینترنت و شرکت در امتحانات مجازی به خانه اقوام خود در پل‌دختر یا شهر معمولان بروند.

یکی دیگر از اهالی روستای افرینه گفت: قطعی اینترنت در این روستا دانشجویان را با حذف دروس مواجه کرده که عواقب ناصواب و سختی را برای آنها در پی دارد.

حمید مرادی در گفت‌وگو با خبرنگارفارس در پل‌دختر اظهار کرد: تامین امکاناتی از جمله راه، آب سالم، بهداشت و اینترنت در عصر انفجار اطلاعات و انقلاب ارتباطات باعث ماندگاری روستاییان به شهر می‌شود و از مهاجرت آنها جلوگیری می‌کند که متاسفانه قطعی مکرر خطوط ارتباطی و اینترنت حتی کار خرید از مغازه را برای اهالی با مشکل مواجه ساخته است.

 

دهیار افرینه گفت: قطعی تلفن ثابت ، همراه اول و اینترنت روستاهای حومه افرینه پل‌دختر به داستان تکراری تبدیل شده است.

 علی سلطان‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در پل‌دختر اظهار کرد: با هربار بارندگی ، رعدو برق و نامساعد بودن هوا خطوط ارتباطی روستاهای منطقه افرینه قطع می‌شود.

وی افزود: در پی این مشکل هر بار با نامساعد شدن شرایط جوی، هم‌زمان با شدت بارندگی‌ها این روستاها با حدود ۶ هزار نفر جمعیت از دسترس خارج و ارتباط‌شان قطع است.

دهیار افرینه گفت: ارتباط تلفنی این روستاها از مرکز مخابراتی روستای جلگه خلج تامین که در بارندگی‌ها قطع می‌شود و اهالی را با مشکلات عدیده‌ای مواجه می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: خطوط ارتباطی شامل تلفن ثابت ، همراه اول و اینترنت در روستای افرینه و هفت روستای دیگر از ابتدای فصل پاییز هم‌زمان به سه بار بارندگی قطع شده و مشکلات عدیده‌ای برای مردم ایجاد کرده است.

سلطان‌پور یادآورشد: با توجه به فصل امتحانات، دانشجویان این روستاها مجبور می‌شوند برای شرکت در امتحان به شهر معمولان بروندکه به خاطر این گونه مشکلات دهیاری به شدت مورد اعتراض مردم واقع شده است.

وی افزود:مردم به خاطر استفاده از خطوط ارتباطی مجبور می‌شوند به گاو زرده بروند که در شرایط نامساعد بودن هوا خطراتی مانند ریزش کوه و سنگ را به دنبال دارد.

 

بخشدار معمولان نیز در این راستا گفت: ۲۴ روستای این بخش شامل ۱۵ روستای منطقه زیودار و هشت روستای منطقه چول‌هول و مرکز دهستان افرینه به عنوان بزرگ‌ترین دهستان بخش با ۶ هزار نفر جمعیت با هر بار بارندگی و تغییر شرایط جوی از دسترس خارج می‌شود.

سید حبیب الله موسوی در گفت٬وگو با خبرنگار فارس در پل‌دختر بر حل مشکل ارتباطات ازسوی مسوولان مربوطه در این مناطق تاکید و اظهار کرد: خطوط ارتباطی تلفن ثابت ، همراه اول ،اینترنت و دیجیتال تلویزیون با بارندگی در روستاهای محور افرینه و زیودار قطع می‌شود و این مشکل تکراری اهالی این روستاها است که برطرف شدن آن مطالبه جدی آنان می‌باشد.

 

مدیر مخابرات پل‌دختر نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در پل‌دختر گفت: مردم مناطق روستایی افرینه مکرر با مشکل قطعی خطوط ارتباطی و اینترنت مواجه هستند و در این رابطه اعتراض‌ها و مطالبات خود را اعلام کردند و در جلسه‌ای قرار بر این شد قرارگاه خاتم الانبیا برای رفع این مشکل پروژه فیبرنوری پل‌دختر_معمولان ، ویسیان را انجام دهد.

محمد علی مرادی اظهار کرد: این مشکل به قوت خویش باقی است و در حال حاضر ارتباط این محور به صورت رادیویی می‌باشد.

وی افزود: متاسفانه از قدیم افرینه فاقد زیرساخت‌های مناسب بوده و بهترین و سریع‌ترین راه حل این مشکل فیبرنوری از سمت پل‌دختر به معمولان است که عملیات آن آغاز و طی چهار تا پنج ماه آینده به سرانجام می‌رسد و مشکل خطوط ارتباطی این مناطق حل می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اینترنت دانشجویان دانش آموزان پل دختر خطوط ارتباطی قطعی مکرر ۶ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۲۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد

علی سملیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: پس از درخواست‌های مردمی در خصوص عدم پوشش مناسب در روستای بن بید و پس از بررسی صورت گرفته توسط کارشناسان این اداره کل، با ایجاد سایت ایرانسل در این روستا، مشکلات مردمی در حوزه ارتباطات برطرف و به شبکه ملی اطلاعات متصل شد.

وی افزود: بن بید، روستایی از توابع شهرستان دشتی با ۵۱ خانوار و جمعیت ۱۷۰ نفر می‌باشد.

سملیان اظهار کرد: پروژه سایت روستای بن بید، با نیازسنجی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر و اعتبارات طرح خدمات اجباری روستایی (USO) وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به پیمانکاری شرکت ایرانسل با تکنولوژی 3G/4G طراحی، نصب و راه اندازی شد.

وی گفت: توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی، می‌تواند سبب توانمندسازی و تأثیرگذاری آگاهانه این قشر از جامعه، در توسعه پایدار روستایی و روند توسعه کشور شود.

وی افزود: ICT در روستا منجر به توانمندسازی در ابعاد گوناگونی مانند آموزش، بهداشت، بازاریابی و داد و ستد، درآمد، گردشگری، بهره وری و غیره می‌شود.

کد خبر 6090302

دیگر خبرها

  • رفع ترکیدگی خط انتقال آب شرب مجتمع روستایی نازک شهرستان پلدشت
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۴۲ راه روستایی و یک راه فرعی در بلوچستان همچنان بسته است
  • بازگشایی راه‌های ارتباطی ۳۵۰ روستای سیل‌زده در خراسان جنوبی
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • اطلاعیه قطعی گاز در هوراند و کلیبر
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • فردا ؛ قطعی برق درارومیه
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستایی جوزستان به معدن
  • سیل موجب انسداد ١٠ راه روستایی در شهرستان بم شد