Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود مختاری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ۱۰۰ درصد نسخه نویسی الکترونیکی در مراکز درمانی و مطب پزشکان طرف قرار داد استان اجرایی شده و به پزشکانی که طرف قرارداد بیمه سلامت نمی‌باشند هم یوزر و پسورد داده شده تا با استفاده از آن نسخ خود را الکترونیکی بنویسند.

وی با بیان اینکه از اول دی ماه سال جاری نوشتن نسخه کاغذی توسط پزشکان جرم محسوب می‌شود و برای ما قابل پذیرش برای پرداخت نمی‌باشد، اضافه کرد: با توجه به اینکه در سامانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای ارجاع آنلاین مشکلاتی وجود دارد در این مواقع باید فرم ارجاع آفلاین توسط متخصص نوشته شود تا در کلینیک بیمارستان‌ها به صورت الکترونیکی ثبت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مختاری در باره این سوال که پزشک چه زمانی می‌تواند از سوابق بیمار مطلع شود، گفت: از آن جایی که سوابق بیمار جنبه شخصی دارد همه مراکز درمانی و پزشکان به آن دسترسی ندارند.

وی ادامه داد: در صورتی که بیماری با رضایت کامل بخواهد سوابق بیماری خود را در اختیار پزشک قرار دهد با دادن کد ملی خود به پزشک اجازه می‌دهد تا از طریق سامانه بیمه سلامت ایرانیان پزشک از سوابق بیماری او مطلع شود که این کار در راستای رعایت حقوق شهروندی و تکریم بیمه شده انجام شده است.

وی با بیان اینکه سرعت کم اینترنت و قطعی برق از جمله چالش‌های اصلی نسخه نویسی الکترونیکی است که این مشکلات در همه نقاط کشور وجود دارد، تصریح کرد: اگر برق جایی یک ساعت قطع شود همه دسترسی‌ها به سامانه‌های مربوط دچار مشکل می‌شود و در شهرستان درمیان مشکل اصلی در این باره سرعت کم اینترنت است که موجب به وجود آمدن مشکلاتی می‌شود.

به گفته مختاری در ۲۰ روزی که از اجرای نسخه نویسی الکترونیکی در همه نقاط کشور می‌گذرد خوشبختانه جز ۳۰ دقیقه مشکل قطعی برق که سبب به وجود آمدن مشکلاتی برای بیمه شده‌ها شود، را در خراسان جنوبی نداشته‌ایم.

وی همچنین از وجود مشکل در سامانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نظام ارجاع سطح یک از پزشک متخصص به متخصص، عمومی به عمومی و فوق تخصص به فوق تخصص خبر داد و اظهار کرد: این مشکل مربوط به بیمه سلامت نمی‌باشد و باید توسط وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی بر طرف شود.

وی از بیماران خواست در هنگام مراجعه به پزشکان و دندان‌پزشکان از آنها بخواهند تا نسخه آنها را به صورت الکترونیکی در سامانه بیمه سلامت ثبت کنند تا حقوق آنها در این باره رعایت شود.

معاون بیمه سلامت خراسان جنوبی اضافه کرد: تعرفه نسخه الکترونیکی بر اساس تعرفه وزارت بهداشت به عنوان مشوقی برای نوشتن نسخه الکترونیکی از نسخه کاغذی حدود ۱۳ هزار تومان بیشتر است که انتظار داریم با توجه به اجرای نسخه نویسی الکترونیکی در همه نقاط کشور از اول دی ماه سال جاری، در تعرفه گذاری سال آینده که در فروردین ماه انجام می‌شود این تعرفه گذاری به سمت حمایت از مردم سوق داده شود و مابه‌التفاوت تعرفه از بیمه‌ها گرفته شود.

کد خبر 5397746

منبع: مهر

کلیدواژه: نسخه نویسی الکترونیک اداره کل بیمه سلامت خراسان جنوبی مسعود مختاری ویروس کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه کرمانشاه قاسم سلیمانی آمار کرونا گرگان آلودگی هوا ایلام شیوع کرونا سانحه تصادف واکسن کرونا عکس استانها خسارات سیلاب نسخه نویسی الکترونیکی وزارت بهداشت بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۷۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، نسبت به تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای OTC هشدار داد. 

به گزارش مهر، راضیه کشاورز، در تشریح خطرات و تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه، گفت: هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه در فضای مجازی، عدم اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی آنها، از دلایل مؤثر در مصرف بالای داروهایی است که بدون نسخه هم بفروش می‌رسد.

وی افزود: این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده تأثیر بیشتر و بهبودی سریع‌تر است، یک باور غلط است و هیچوقت نباید داروهای OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوزهای بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده استفاده کرد.

کشاورز ادامه داد: اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه، داروهای OTC ادامه پیدا کند حتماً عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت، همچنین توجه به فرهنگ سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه شده و بدون توجه به هشدارها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این داروها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این باره آموزش‌های دقیق و فرهنگ‌سازی داشته باشیم. مردم نباید تصور کنند که این داروها خطرات و عوارض کمی دارند و مهم نحوه مصرف آنها است که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو بر اساس دستورالعمل‌های روی برچسب است که طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروساز که در داروخانه حضور دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مشکلات گوارشی و مغزی در پی مصرف خودسرانه دارو مصرف خودسرانه دارو برای پیشگیری از کرونا؛ ممنوع عوارض آمپول نوروبیون را بشناسید چرا مشاوره تلفنی با پزشک مورد استقبال کاربران قرار گرفته؟

دیگر خبرها

  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • استفاده از فیبر نوری قدمی برای افزایش سرعت اینترنت
  • تهدیدات مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • اتصال نسخه الکترونیک به بیمه‌های تکمیلی تا یک ماه دیگر
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری