Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر ارشد فناوری در یک شرکت دانش بنیان حوزه فناوری اطلاعات در رشته توئیتی، درباره اختلال اینترنت در کشور توضیحاتی داد.

مدیر ارشد فناوری در یک شرکت دانش بنیان حوزه فناوری اطلاعات اعلام کرد: امروز برای چندمین بار در سال ۱۴۰۱ اختلال برق در ساختمان LCT که یکی از ساختمان‌های شرکت ارتباطات زیرساخت است، تمام شبکه اینترنت کشور در ارتباطات داخل و بین الملل دچار مشکل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مظفری، مدیر ارشد فناوری در یک هلدینگ دانش بنیان حوزه فناوری اطلاعات، ساعتی پیش طی رشته توئیتی از اختلال در ارتباطات اینترنت داخل و بین الملل کشور خبر داد که البته دقایقی پیش این مشکل رفع شده است.

در رشته توئیت وی آمده است:

امروز چندمین بار است که در سال ۱۴۰۱ اختلال برق در ساختمان LCT باعث می‌شود [تقریبا]تمام شبکه‌ی کشور تحت تاثیر قرار بگیرد. (ارتباطات داخل کشور و بین الملل). تجهیزات اصلی اغلب شرکت‌های ارایه دهنده خدمات دسترسی و دیتاسنتر در این مرکز قرار دارد و قلب اینترنت کشور است.

اختلال برق در سالن colocation رخ داده. در حال حاضر دسترسی به برخی از تجهیزات میسر نیست. تجهیزاتی که در این سالن قرار دارند برقرار کننده ارتباطات اکثر سرویس دهنده ها باهم هستند. بعنوان اگر شما اینترنت شاتل داشته باشید و بخواهید آپارات را که در شرکت آسیاتک نگهداری می‌شود ببینید، ارتباط شما در این سالن برقرار می شود. البته این روند برای تمام سرویس دهنده صدق نمی کند ولی اکثر سرویس دهنده های خدمات ثابت(adsl و p2p) در همین سالن هستند. تجهیزات شبکه بصورتی ساخته شدند که ۲۴ساعته روشن باشند و شدیدا به تغییر ولتاژ برق حساس هستند. قطع برق باعث می شود که در معرض آسیب قرار بگیرند. معنایش این است ممکن است برق وصل شود ولی تجهیزات از کار افتاده باشد. این روند زمان رفع مشکل رو بیشتر می کند، چون نیازمند کار فیزیکی و تغییر در تجهیزات است. یکی از دلایلی که طراحی دیتاسنترها بصورتی است که اختلال برق در آنها به حداقل برسد همین مسایل هستند.

ممکنه سوال پیش بیاید برایتان که اگر اینقدر موضوع حاد است و همه چیز مشکل دارد، چطوری الان ملت در توییتر آنلاین هستند؟همانطور که گفتم اغلب سرویس دهنده ها مشکل دارند ولی همه این مشکل رو ندارند و معماری شبکه متفاوتی را پیاده سازی کردند.اپراتورهای موبایل و مخابرات که بیشترین کاربر در کشور دارند، ساختار شبکه متفاوتی را پیاده سازی کردند و وابستگی به یک نقطه ندارند.(که به نظر من در شرایط کنونی کشور بیشتر به جیب ربط دارد تا فنی) ولی آنها هم برای دسترسی به سایت‌هایی که در دیتاسنترهای داخلی میزبانی می شود با مشکلات مواجه هستند.(اینترنت اوکی هست) 

چند روز پیش در مورد صفحه وضعیت سرویس نوشتم که چی هست و به چه دردی می خورد. این صفحه حیاتی هست برای سرویس دهنده های بزرگ. حالا که شبکه در تمام کشور تحت تاثیر قرار گرفته، اطلاعات موثق را از کجا می شود آورد؟خب، سرویس شرکت ارتباطات زیرساخت مشکل دارد که باعث رخداد شده است. پس مراجعه کنیم به سایتشان ببینیم چه گفتند در این مورد و اینجا متوجه می شویم خودشان هم الان در دسترس نیستند.پس ما این اطلاعات را از کجا می آویم؟ اولین افرادی که متوجه اختلال می شوند، بچه های اتاق عملیات در شرکت‌های مختلف اینترنتی هستند.این بچه ها گروه‌هایی در شبکه های اجتماعی و پیام رسان‌ها اطلاعاتی که بدست می آورند را باهم به اشتراک می گذارند و اینطوری نقشه‌ی مشکلات بصورت کامل در می آید. وضعیت کنونی را در ایران سرور به آدرس https://status.iranserver.com/single?status=66… پیگیری می کنند بچه های عملیات شرکت. الان برخی از تجهیزات وصل شدند و برخی نه. 

تجهیزات شبکه امکان این را دارند که همزمان از دو منبع برق تغذیه شوند ،اخرین خبری که دارم نشان می دهد یکی از لاین های برق وصل است و تجهیزاتی که به آن مسیر متصل هستند الان در دسترس هستند.پیش بینی می شود درحدود سی دقیقه آتی اختلال بصورت کامل رفع شود.

ارتباطات شرکت ما الان تقریبا بصورت کامل برقرار شد. بچه‌ها در حال بررسی جزییات هستند. شروع ۸:۳۰ و پایان ۱۰:۱۳ تا دیروز DrMahdiSalem بود که یه چیزی بگه ولی الان اونم نیست...

مواردی که گفتید وجود دارد،یعنی برق شهر از مسیرهای مختلف به سیستم توزیع دیتاسنتر می آید و بعد وارد ups می شود و در نهایت به تجهیزات می رسد. اشکال در ups یا قطعات پشتیبان و توزیع برق می‌تواند باعث اختلال شود.لزوما منظورم قطع برق شهر نیست.متاسفانه دلیل دقیق را هم کسی اعلام نمی کند.

منبع: سیتنا

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سرویس دهنده ها اختلال برق بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۷۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود

 علیرضا ملاشاهی در جلسه تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان شهرداری و شرکت مخابرات، اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌ها یکی از اصلی‌ترین پایه‌های توسعه و پیشرفت هر منطقه‌ای است و یکی از این زیرساخت‌ها در حوزه ارتباطات است.

وی با اشاره به شتاب طرح ملی فیبرنوری مشترکان خانگی افزود: با برنامه‌ریزی و سیاست‌های دولت سیزدهم و تاکید استاندار سیستان وبلوچستان هر روز شاهد توسعه و پیشرفت در تمامی عرصه‌ها در این استان هستیم و امروز نیز طرح ملی فیبر نوری مشترکان خانگی برای دومین بار در شهر زابل در حال اجراست.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان و فرماندار شهرستان ویژه زابل ادامه داد: در راستای کاهش بار ترافیکی و ثبت تخلفات رانندگی، ۲۰ دوربین‌ پلاک‌خوان از سوی شرکت مخابرات خریداری و در نقاط پیش بینی شده با مدیریت شهرداری در سطح این شهرستان نصب خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان آمل
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا
  • اطلاعیه قطعی آب شهرک خاوران تبریز